Om Team Egtved

Det var ikke tilfældigt at manden fik en ruhåret, det var et stort ønske da han tidligere havde haft en blanding af en kort og en ruhåret.
Jeg har altid sagt, at jeg elsker hunde, men selv at have en, nej tak, de skal luftes i alt slags vejr og have en masse motion, er nok mere til katte som passer sig selv, lidt doven har jeg nok altid været.

Paff:
Vi fik Paff ved et tilfælde, en af mandens kollegaer ringede en dag og fortalte at hans søns tæve havde fået hvalpe, dem skulle vi da ud og se.
På vejen aftalte vi at det var ok at han fik en hund, men at vores kat havde første prioritering.
Vi så de skønneste hvalpe, og imens at manden gik rundt og kikkede, satte jeg mig ned lidt derfra.
Da jeg havde siddet lidt, kom der en hvalp luntende hen til mig, kikkede og lagde sit hoved i skødet på mig og kikkede op på mig med de skønneste brune øjne, jeg var solgt.
Vi fik Paff med hjem på prøve, for hvis det ikke gik med katten, skulle han tilbage igen.
Der gik et par dage og stille og roligt blev Paff og katten så gode venner at de sov sammen.
Tiden gik og jeg blev selv mere og mere bidt af det at træne hund, specielt efter at have deltaget i Ruhårsklubbens årlige Quindeweekend var jeg helt solgt og måtte bare have min egen ruhåret.

Hope
Vi var så heldige at vi fik mulighed for at købe hus, og derved fik vi også mere plads til en hund mere, jeg var så heldig at Hans og Bente gerne ville sælge en af deres hvalpe til mig, så da deres tæve fik hvalpe, var vi forbi et par gange for at følge de skønne små.
Henrik valgte Hope og vi fik Hope med hjem da han var 8 uger, lige fra starten var Paff og Hope uadskillelige og Paff var super god til at passe på Hope.
Mange tror at Hope er en tæve på grund af hans navn, men det er valgt med omhu, han er mit Håb ?

Hardy
Henrik, kunne ikke dy sig, det er altid godt at have et standpunkt indtil man tager et nyt.
Vi har fået ruhåret nummer 3 ? Bygumbakken´s F.Helge i daglig tale Hardy, som er taget efter opdrætteren.
Vi var oppe og besøge Hardy (opdrætteren) og så hans fine hvalpe, som altid fik jeg hvalpekuler, men nej Henrik var hverken til at hugge eller stikke i.
Vi var ca ugen efter til familiedag i Grenaa og på en eller anden måde kom snakken ind på hvalpene, inden vi tog hjem, fortalte Henrik at vi måske skulle have en hvalp, men at det var op til mig ( ja den var nem ik ? ).
Vi hentede Hardy (født 22.04.2016.) den 26.06.2016 hvor han lige var blevet 9 uger.
Paff og Hope har taget godt imod deres nye lillebror.