Til første fuldbrugsprøve 2018

Hjemme igen efter en fuldstændig vanvittig weekend.(på den gode måde).
Jeg var ikke helt klar over hvad jeg havde meldt mig til da jeg mødte op lørdag til første dag på fuldbrugsprøve, men var mega nervøs, det gik heldigvis godt første dag.
Natten imellem lørdag og søndag fik jeg ikke meget søvn, hvergang jeg faldt i søvn drømte jeg at jeg var på prøve.
Søndag har nerverne og nervøsiteten været helt hen i vejret.
Marken gik rimelig ok, fik en masse gode råd og velmente spark.
Efter frokost skulle vi i vand, det gik ikke, den første and Hope hentede var ok, så skulle han lige svømme hen imod et par svaner, nummer 2 and stjal han fra baljen, så der måtte jeg sende ham igen, det lykkes efter lidt tid, den udkastede and blev fint hentet, men den sidste kunne jeg bare ikke få ham ud til (øv)
Så skulle vi ud og hente ræv, yes tænkte jeg, han henter altid ræven, startede super fint, tog første knæk i fin stil, vi hørte udlæggeren at nu var han ved ræven, havde taget den og var på vej tilbage, da Hope kom var det bare uden ræv ? vi fik lov til at gå ind for at se om vi kunne finde den, det lykkes bare ikke, så vi kunne gå ned til bilen hvor han kravlede op og ind i buret og bum så lagde han sig ned……….Han var bare så træt.

Nu hvor vi er hjemme igen og jeg har tænkt lidt, så uanset resultatet, så er jeg mega stolt.
Der er lidt at arbejde med, men vi har næsten 4 uger inden næste fuldbrugsprøve, så vi slapper af mandag efter en lang weekend og så skal vi igen med at træne igen……….Og jeg glæder mig til næste prøve ( havde jeg ikke troet jeg ville sige da jeg kørte fra prøven her i aftes).

Det har været hyggeligt, jeg har lært noget mere, fået gode råd med i baggagen.
Så 1000 tak til alle som var med til at gøre min første fuldbrugsprøve til en stor, spændende og lærerig weekend ❤️