Om os

Oplysninger om Stine´s Bolsjer.
Salg af hjemmelavet bolsjer.
Ejer: Christina Nebel
Webside: stine-design.dk
Fysiks adresse: Rosenhaven 13, 6040 Egtved.
Mailadresse: stine@stine-design.dk
CVR: : 40305289

Oplysninger om priser og forsendelse.

Alle priser er incl moms.
Ved forsendelse pålægges forsendelses gebyr efter gældende Post nord takster, der betales efter vægt.
Der kan efter opdatering af indkøbskurven ses hvor meget det totale beløb er inden man går videre til betaling.
Der kan på siden betales med mobilpay, efter bestilling og betaling, modtager man en mail om at ordren er modtaget.
Bestiller man inden kl. 11 på hverdage bliver varerene afsendt senest dagen efter, dog prøver vi at efterkomme at få afsendt samme dag.
Når varerene er afsendt, vil man modtage endnu en mail hvor der står at ordren er gennemført.
Ved afhentning af varer, betales som overstående ved bestillingen, når man modtager mailen om at ordren er modtaget, står der samtidigt dage/tidspunkter på hvor du er velkommen til at komme og hente dine bestilte varer, skulle du være forhindret inden for tidspunkterne, er du velkommen til at sende en sms på 3125 6614 hvor vi kan aftale nærmere.

Fortrydelsesret.
Da det er fødevarer vi producerer er der flg. gældende lovgivning ikke fortrydelsesret efter modtagelse af de bestilte varer.
Er der fejl eller mangler på de varer du modtager, beder vi dig om at kontakte os via mail hurtigst muligt, dog senest 14 dage efter varerne er modtaget.
Får du ikke hentet dine varer efter de er leveret af Post Nord og de sendes tilbage til os, returnerer vi varebeløbet efter returomkostningerne er fratrukket, det vil sige at du selv kommer til at betale for returneringen.

Cookies:
Vi anvender cookies. Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og målrette serviceydelser, dette gør at du hurtigere kan logge ind på din bruger i vores system.
Vores cookies kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
Det er muligt at slette eller blokere cookies, hvis du gør dette kan det gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmeside, samt at information kan blive mindre relevant for dig. Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer.

Persondata:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webshop indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker når du foretager køb via webshoppen.
Vi indsamler følgende typer af oplysninger for at kunne fakturere og levere dine varer til dig: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse.
Ingen persondata videregives til andre.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares jf. regnskabsloven i 5 år, hvorefter de slettes.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen. Ønsker du at få slettet dine oplysninger i vores system, kan du jf. Persondataloven altid få dette opfyldt, send blot en mail til stine@stine-design.dk